Foto: Ola Hansson

Du som vill tävla i fallskärmshoppning har många tillfällen och varianter att välja på. Det finns enklare grenar och online-tävlingen Fallsvenskan för dig som är nybörjare. Har du kommit lite längre kanske du satsar på SM. Gör du bra ifrån dig där kan du få representera Sverige internationellt en dag.

Fallsvenskan - tävla online
Vill du tävla utan att resa ifrån din hemmaklubb, men ändå möta hoppare från hela Sverige? Då är Fallsvenskan din tävling. Den döms via nätet och alla kan vara med.
Lokala tävlingar
Vilken klubb som helst kan ordna sina egna lokala klubbmästerskap, KM. Det är ofta väldigt uppskattade tävlingar med hög skojfaktor men ändå stora möjligheter att lära sig ett och annat. DM, distriktsmästerskap arrangeras sporadiskt i delar av landet. 
Större svenska tävlingar
SM är vår största och viktigaste tävling, där de tyngst vägande guldmedaljerna delas ut och där det avgörs vem som ingår i landslag och vem som får representera Sverige internationellt.
SM hålls även för indoor skydiving.
Tävla internationellt
VM och världscuper arrangeras vartannat år ute i världen och det kan du läsa mer om på The World Air Sports Federation (FAI).
NM, nordiska mästerskap, arrangeras med jämna mellanrum i de olika nordiska länderna men inte återkommande enligt något särskilt mönster.

Kontakta oss

Adress
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Telefon Kansliet
+46 21-414110

E-post 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktperson vid olycka utomlands
Joakim Berlin, riksinstruktör
070-223 62 02
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Presskontakt

Anna Oscarson, kommunikationsansvarig SFF
073-765 75 71
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Organisationsnummer 

898200-2902


Bankgironummer
414-5512