Nyhet

VM i full gång!

VM tävlingar pågår i Beaufort, USA.

I skrivande stund pågår VM-tävlingarna för fullt i USA där svenska FS4-laget Team Echochamber, Speedhopparna; Henrik Raimer, Sara Lundqvist och Susana Leal samt wingsuithopparen Ola Johansson representerar Sverige. När ungefär hälften av omgångarna är genomförda ligger Echochamber på en femteplats, tätt efter Belgiens lag. Målet på VM är att bli bästa icke professionella lag, säger Ulf Liljenbäck och än så länge ser det alltså riktigt bra ut! Henrik Raimer ligger på bronsplats efter att fyra av åtta omgångar är genomförda och SFF håller tummarna!

Tidigare VM-tävling i slutet på september har varit Canopy Piloting i Pretoria, Sydafrika där Mattias Flybring blev bästa svensk i totalen (overall) och slutade på en 26:e plats av 49 tävlande. Starkt jobbat! Strax efter på 28:e plats kom Stefan Burström. I grenen Freestyle slutade Mattias på en 16:e plats och Stefan på en 20:e plats. 34 hoppare ställde upp.

VM i precision och CF genomfördes i Tjeckien i början på september och Magnus Falk som representerade Sverige i precision slutade på en 33:e plats. CF-laget Team Oktan avslutade med ett snitt på 10,13, varav ett var deras bästa resultat någonsin med 13 poäng. Laget är nöjda med sin utveckling och slutade på en 10:e plats totalt.